Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!

TÖBB MINT EGY ROBOT WEBÁRUHÁZ!

Keresés:

BELÉPÉS
E-mail:
Jelszó:
 
[ REGISZTRÁCIÓ ]
[ elfelejtett jelszó ]

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

[ KOSÁR TARTALMA ]TERMÉK MENÜ

-=HIRDETÉSEK=-
Ismerjük meg: iRobot
(2012-04-30)

Az 1990-ben az Egyesült Államokban alapított iRobot ma a világ legnagyobb és legelismertebb robotgyártó cége. Az önműködő porszívókon és felmosó robotokon kívül számos más, lenyűgöző terméket készít a 400 mérnököt, technikust és programozót foglalkoztató vállalat. Íme egy kis ízelítő:Az iRobot robot porszívók és felmosó robotok forradalmasítják a takarítást. A sokszoros díjnyertes Roomba porszívó robot meghódította a világot, több mint 3 millió darabot vásároltak eddig. A korábban főként hadászatban, filmkészítésben és űrkutatásban alkalmazott technikai vívmányokat adaptálták ebbe a praktikus készülékbe annak érdekében, hogy megkönnyítsék vele mindennapjainkat.

A Roomba porszívó kiegészítve a Scooba felmosó robottal rengeteg kényelmetlen munkától mentesít minket. Mint ahogyan természetes, hogy ma már az autónkat sem kurblival indítjuk, vízért nem kell a kúthoz mennünk, ugyanúgy feledésbe merülhet a porszívózás és felmosás hagyományos módszere, amikor még fizikai munkával kellett ezeket elvégeznünk.

Olyan korban élünk, ahol a porszívó magától működik, a felmosás gombnyomásra kész. Miért ne élnénk vele, megspórolván rengeteg időt és munkát magunknak?

forrás: irobot.webshop.hu http://irobot.webshop.hu/irobot_tortenete

Ha tetszett ossza meg:

SZÓLJON HOZZÁ!
Szeretne információkat kapni a www.robotwebaruhaz.hu újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Robotika hírek
Webáruház hírek
-=HIRDETÉSEK=-

[ játékok ]
[ autós játékok ]
-=CIMKÉK=-

Robot webáruház, porszívó robotok, robotika, robot hírek Robotproszívók, felmosórobotok,