Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!

TÖBB MINT EGY ROBOT WEBÁRUHÁZ!

Keresés:

BELÉPÉS
E-mail:
Jelszó:
 
[ REGISZTRÁCIÓ ]
[ elfelejtett jelszó ]

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

[ KOSÁR TARTALMA ]TERMÉK MENÜ

-=HIRDETÉSEK=-
2050-re szexrobotok váltják fel a prostikat
(2012-05-09)

A nem is olyan távoli jövőben a férfiak már csak robotprostikkal létesítenek szexuális kapcsolatot - vizionálta egy kutatópáros. Vajon igazuk lehet?

Egy kutatópáros előrejelzése szerint igencsak korán, már 2050-re teljesen elfogadott módja lesz a szexuális kicsapongásnak a robotprostitúció - ami szerintük fantasztikus előrelépés lesz. Ez valóban nagyban javítana az emberkereskedelem, a gyógyíthatatlan szexuális betegségek és a pszichés problémák áldozatainak számain, de a ott a kérdés: milyen lélektani hatása lesz annak, ha gépekkel létesít az emberiség szexuális kapcsolatot?

Ian Yeoman és Michelle Mars, az új-zélandi University of Wellington szakemberei, nemrég publikáltak egy tanulmányt "Robotok, férfiak és a szexturizmus" címmel, mely azt is vizsgálja, hogy a robotprostitúció hogyan változtathatná meg az olyan területeket, mint az amszterdami de Wallen városrész. Ez jelenleg az egyik leghíresebb és igencsak tiszteletben tartott vörös lámpás negyed Amszterdamban. Ám az elfogadottság ellenére de Wallen egyre inkább a társadalmi vizsgálódások kereszttüzébe kerül, mert az elmúlt néhány évben egyre jobban élénkülő szervezett emberkereskedelem egyik központjának tartják.
A jövő fizetett szerelmesei?Amszterdam viszont a szexiparnak csupán a napos oldala. Másutt bántalmazásról, kényszerről, erőszakról és ami a legrosszabb, a gyermekekről szól a prostitúció – ilyen hely Thaiföld is. Mindez pedig nagyon gyakran még drogokkal és más bűncselekményekkel is párosul.

Mars és Yeoman szerint a legjobb gyógyír a problémára a robotszex: „Biztonságosabb, következményektől mentes, és nem jár bűnelkövetéssel” – írták a szakemberek.

Noha valóban nem marad utána piszkos emlék, valóban képesek lennének-e a férfiak robotokkal szexelni? Nem olyan ez, mint amikor az ember outletben vásárol? Mi ér többet, a valós élvezet, vagy a biztonság miatt tökéletesen felszabadult kényeztetés?

Az androidok ugyanis nem terjesztik a HIV vírust, és más egyéb szexuális úton terjedő megbetegedést (STD), és „a magas minőségű változatok szinte megkülönböztethetetlenek lesznek az emberektől, ráadásul ezzel visszaszoríthatnák a szexrabszolgaként tartottak kizsákmányolását” – mondta Mars.

Azaz, a jövőben azt sem tudjuk majd, hogy emberrel vagy robottal lépünk félre, ám ez utóbbit igyekszünk majd előnyben részesíteni, hiszen így se betegség, se nem kívánt terhesség. És ez nem is számít megcsalásnak?

Azoknak akik kételkednek ebben kigyűjtöttem néhány videót, hogy hol is tart a tudomány!

VIDEÓ 2011-ből!!!


Az alábbi videó kicsit betekintést nyújt, hogy milyen gyorsan fejlődik a robotika!


Ha tetszett ossza meg:

SZÓLJON HOZZÁ!
Szeretne információkat kapni a www.robotwebaruhaz.hu újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Robotika hírek
Webáruház hírek
-=HIRDETÉSEK=-

[ játékok ]
[ autós játékok ]
-=CIMKÉK=-

Robot webáruház, porszívó robotok, robotika, robot hírek Robotproszívók, felmosórobotok,