Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!

TÖBB MINT EGY ROBOT WEBÁRUHÁZ!

Keresés:

BELÉPÉS
E-mail:
Jelszó:
 
[ REGISZTRÁCIÓ ]
[ elfelejtett jelszó ]

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

[ KOSÁR TARTALMA ]TERMÉK MENÜ

-=HIRDETÉSEK=-
Az iRobot bemutatta az új felmosó modelleket
(2012-04-30)

Az iRobot bemutatta az új felmosó modelleket!Az iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), a világ vezető robottechnológia alapú megoldásokat kínáló gyártója a tegnapi napon bejelentette a Scooba felmosó robot modellsorozat értékesítésnek kiterjesztését. Az iRobot Európában és LatinAmerikában vezeti be a Scooba 230-ast, továbbá világszerte a népszerű Scooba 300-as felmosó robot továbbfejlesztett változatát.

Scooba 230: Egyre több országban elérhető a világ legkisebb felmosó robotja. Az innovatív Scooba 230-at azért fejlesztették ki, hogy a felhasználók elvárásainak megfelelően a robot szűk, nehezen elérhető helyeken is ki tudjon takarítani a fürdőszobákban, konyhákban, beleértve a WC-csészék környékét és a szekrények alatti területeket is. 9 cm-es magasságával és 16,5 cm-es átmérőjével Scooba kiválóan alkalmas kis helyiségek takarítására. A Scooba 230 továbbfejlesztett aktív-víztároló rendszert használ azért, hogy a kicsi robot belsejében tökéletesen elkülönítse egymástól a tisztítószeres tiszta vizet és a piszkos vizet. A Scooba 230 a háromfázisú takarítási folyamat során felmos, felsúrol, majd feltöröl, így szabadítja meg a padlót a szennyeződésektől és a baktériumoktól. A robot levehető felső borítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű karbantartást. A Scooba 230 maximum 14 m2-es helyiségek takarítására alkalmas egy takarítási ciklus alatt.

Scooba 390: Még tökéletesebb a világ első, nagyobb helyiségek takarítására alkalmas felmosó robotja.

Az új iRobot Scooba 390 rendelkezik a Scooba 300-as sorozat legkorszerűbb technológiájával és tulajdonságaival, mint például a letisztult külső és 30%-kal megnövelt akkumulátor élettartam. A négyfázisú takarítási rendszernek köszönhetően a Scooba 390 felsöpör, felmos, felsúrol és feltöröl, így szabadítja meg a padlót a szennyeződésektől és baktériumoktól. Előzetes söprésre nincs szükség. A Scooba 390 nagyjából 40m2 takarítására alkalmas egy töltési ciklus alatt.


Ha tetszett ossza meg:

SZÓLJON HOZZÁ!
Szeretne információkat kapni a www.robotwebaruhaz.hu újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Robotika hírek
Webáruház hírek
-=HIRDETÉSEK=-

[ játékok ]
[ autós játékok ]
-=CIMKÉK=-

Robot webáruház, porszívó robotok, robotika, robot hírek Robotproszívók, felmosórobotok,