Hor Zrt. - Több mint egy játék Webáruház!

TÖBB MINT EGY ROBOT WEBÁRUHÁZ!

Keresés:

BELÉPÉS
E-mail:
Jelszó:
 
[ REGISZTRÁCIÓ ]
[ elfelejtett jelszó ]

A kosárban
levő termékek értéke:
0 Ft

[ KOSÁR TARTALMA ]TERMÉK MENÜ

-=HIRDETÉSEK=-iRobot Roomba 760 robotporszívó


IR R760
iRobot Roomba 760 robotporszívó

db.


iRobot Roomba 760 robotporszívó

Mert a robotporszívó hármas keferendszerének és vákuum motorjának köszönhetően sokkal hatékonyabban és jóval kisebb energiafelhasználással takarít, mint a porszívók. Rengeteg időt spórolhatsz meg. Amíg a robot takarít, akár el is mehetsz otthonról, nyugodtan végezhetsz más feladatokat vagy pihenhetsz, amihez éppen kedved van. Mert a rendszeres takarításnak köszönhetően tiszta, pormentes és jó illatú lesz otthonod.


Milyen újdonságok jellemzik a 700-as modelleket? Kiváló teljesítményű továbbfejlesztett kefemodul Erős AeroVac™2. generációs portartály és vákuummotor Kettős HEPA szűrő 50%-kal megnövelt akkumulátor élettartam Puha ütköző polimer borítással Állandó oda-vissza irányú takarítás különösen szennyezett területeken Kényelmes hordozó fül Portartály telítettség kijelző A Roomba 760 porszívó robot az iRobot 700-as porszívórobot-sorozatának legújabb tagja. Szabadalmaztatott 3-fázisú takarítási folyamatot alkalmaz. Egy gombnyomásra, teljesen önállóan feltakarítja a port, a szemetet, a kutyaszőrt bármilyen padlótípusról. Alaposan tisztítja a szőnyegeket, a parkettát, laminált parkettát, a padlócsempét a nehezen elérhető helyeken, a bútorok körül és a szegélyek mentén is. Az iAdapt™ technológiát használva másodpercenként 60-szor monitorozza a környezetét. Számos szenzort és több mint 40 takarítási módot használ a lehető legjobb takarítási teljesítmény elérése érdekében. Kezelése egyszerű, csak nyomd meg a „CLEAN” gombot és hagyd, hogy Roomba elvégezze a piszkos munkát. A 700-as sorozat újdonságai, fejlesztései Továbbfejlesztett kefemodul Kiváló teljesítményt nyújt a por, a szemét, a kutyaszőr és más allergének feltakarításában a szőnyegekről és a kemény padlókról. Erős AeroVac™2 portartály és vákuummotor Erős vákuummotort használ, amivel hatékonyan gyűjti össze a szemetet és a hajszálakat a tartályba. Kettős HEPA szűrő Felfogja akár a 0,3 micron méretű porszemcséket is, így a finom porrészecskék nem áramlanak vissza, ezért frissebb és egészségesebb lesz a levegő. Megnövelt akkumulátor élettartam A korább i Roomba generációkhoz képest 50%-kal hosszabb az akkumulátor élettartama, ami az új akkumulátor vezérlő szoftvernek köszönhető. Puha ütköző Csillapítja a Roomba, valamint a falak, bútorok és egyéb tárgyak közötti ütközéseket. Állandó haladó takarítás A takarítás hatékonysága érdekében kefeszerű, előre-hátra mozgást végez a Roomba ott, ahol erős szennyeződéseket érzékel. Kényelmes hordozó fül Süllyesztett hordozó fül tartozik hozzá, ami lehetővé teszi a kényelmes szállítását ez egyes helyiségek vagy szintek között. Garancia 2 év a porszívó robotra 6 hónap az akkumulátorraAmennyiben tetszik, kérjük ossza meg a Facebookon.


Szeretne információkat kapni a www.robotwebaruhaz.hu újdonságairól? Iratkozzon fel nevével, e-mail címével, és rendszeresen elküldjük az aktuális híreket!
Név:
E-mail:
Miről szeretne hírlevelet kapni?

Robotika hírek
Webáruház hírek
-=HIRDETÉSEK=-

[ játékok ]
[ autós játékok ]
-=CIMKÉK=-

Robot webáruház, porszívó robotok, robotika, robot hírek Robotproszívók, felmosórobotok,